Valkude roll kehas
Makrotoitaineid on kolm:valk, rasv ja süsivesikud.Muuhulgas annavad need teie kehale kalorite kaudu energiat.
Süsivesikud on keha esmane energiaallikas ja on
ideaalne kütus treenimiseks.
Valk, teine makrotoitaine, on oluline
lihasmassi suurendamiseks ja teie keha nõuetekohaseks toimimiseks.
Kuidas valmistada vadakupulbrit
Soovitame segada sõelaga šeikeris vaid 150 ml vett ja sellele lisada 2 kuhjaga kulbitäit vadakuvalku (30 g).
Vajadusel saate vee kogust suurendada või vähendada.
Loksutage 30 sekundit ja nautige.
Kreemisema segu saamiseks võite vadakuvalku segada 150 ml loomse või taimse piimaga.
Jooge segu ühe tunni jooksul pärast valmistamist.
BCAA-dest lähemalt
Kas teate, mis nende nelja tähe taga peidus on?
Valgud on aminohappejärjestused.Neid on 20, millest 9 on „olulised“, mis tähendab, et neid ei sünteesita kehas ja neid tuleb toiduga täiendada.Nende hulgas on 3 aminohapet.Neid nimetatakse hargnenud ahelaga aminohapeteks (BCAA):leutsiin, isoleutsiin ja valiin.
Neid nimetatakse nende kuju tõttu hargnenuteks.Nad osalevad lihaste parandamises ja taastumises.
Mis on vadakuvalk?
Vadakuvalk on laktoserumi valk.
Vadakuvalk imendub kiiresti ja stimuleerib anaboolset ainevahetust (lihaste ehitamist), mistõttu on see ideaalne taastumiseks.
Miks kasutada vadakuvalgupulbrit?
- Saavutage hõlpsalt oma päevase valgutarbimise eesmärk
- Parandage lihasmassi tuge pärast treeningut
- Muutke oma valguallikaid
- See on praktiline (võtke see jõusaali või tööle kaasa)
Meie lähenemine uuele vadakuvalgule
21 g valku ja 5,2 g BCAA-sid šeikeri kohta, mis aitavad teil oma eesmärke saavutada
See uus vadakuvalk on valmistatud Prantsusmaal
Sisaldab looduslikke maitseaineid ja suhkrumolekule, mis on saadud steviast, Lõuna-Ameerikas kasvavast taimest
Valgu maitse ja meie lühike, lihtne kokteiliretsept
Töötasime kõvasti, et luua tasakaalustatud maitse ja pika järelmaitsega valk.
Kui olete harjunud kunstlikult maitsestatud valgupulbritega, võib meie uus vadakuvalk alguses tunduda natuke kergem.
Maitse võimendamiseks saate muuta, kui palju vett ja pulbrit kasutate.Näiteks 50 ml vett võib maitset ja tekstuuri oluliselt muuta.
Pärast testide läbiviimist soovitame lisada 150 ml vett ühe šeikeri kohta.
Tootmiskvaliteet ja sertifikaadid
Meie vadakuvalk on tehtud Prantsusmaal
50% peamisest koostisosast pärineb Prantsusmaalt (valk) - 50% Hollandist, Saksamaalt ja Belgiast
IFS Food sertifitseeritud toiduainete tootmiskoht
Heade töötlemistavade ning HACCP põhimõtete ja meetodite järgi valmistatud tooted
ISO 26 000 standardid
Valmistoodete füüsikalis-keemilised, sensoorsed, mikrobioloogilised ja toksikoloogilised kvaliteeditestid: sanitaarnõuete järgimisel garanteerite maitsva maitse
Millal võtta vadakuvalku
Jooge segu 30 minuti jooksul pärast treeningut, kui olete veel taastumas.Soovitame pesta šeikerit kohe pärast kasutamist.
Samuti saate oma dieeti täiendada, kui joote vadakuvalgu segu hommikusöögiks või enne treeningut.
Kasutamine
Lisaks füüsilisele tegevusele on oluline säilitada mitmekülgne tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis.
Konsulteerige oma arstiga, kui kavatsete seda tarbida pikema aja jooksul (> 6–8 nädalat).
Toode ei ole soovituslik neeru- või maksapuudulikkusega inimestele, rasedatel naistele ega alla 14-aastastele lastele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.
Laktoosisisaldus 100 g kohta
+/- 8,4 g
Toiteväärtused
Toitumisalane teave: 100 g kohta | 30 kohta
Energiasisaldus: 366 kcal | 110 kcal
Energiasisaldus: 1560 kJ | 468 kJ
Rasvad: 2,5 g | 0,8 g
millest küllastunud rasvhapped: 1,3 g | 0,4 g
Süsivesikud: 18 g | 5,4 g
millest suhkrud: 9,5 g | 2,9 g
Kiudained: 2 g | 0,6 g
Valgud: 69 g | 21 g
Sool: 1,2 g | 0,36 g